Eetcafe de Gevangenpoort

Dinerbon Edam Eetcafe de Gevangenpoort
Adres
Gevangenpoortsteeg 3
1135 AD Edam
Telefoon
0299-371971

In het mooie Edam kunt u met uw Dinerbon op ‘kroegse’ wijze genieten in café De Gevangenpoort. Bij ons kunt u terecht voor een fijne lunch, borrel of stapavond. Zo hebben wij vaak livemuziek en thema-avonden in ons café. Van ons grote terras maken wij ook optimaal gebruik, en hopelijk u ook, mits het weer dat toelaat uiteraard. Kom in het zonnetje genieten van een heerlijke lunch en neem er één van onze mooie speciaalbieren bij. Café de Gevangenpoort zit vast aan de Italiaanse pizzeria La Galera. Onze menukaart heeft dan ook een uitgesproken Italiaans tintje. Wat heet, wij bereiden allerlei heerlijke Italiaanse specialiteiten, waar u met uw Dinerbon van kunt genieten.

In de Gevangenpoort kunt u bijvoorbeeld genieten van één van onze heerlijke panini’s, die wij zowel met ciabatta’s als focaccia’s bereiden. Onze panini’s hebben wij in diverse Italiaanse varianten, zoals onze panini met zongedroogde tomatenpesto of die met carpaccio. Ook hebben wij een aantal Nederlandse klassiekers op de lijst staan, maar wel op een Italiaans broodje. Zo hebben wij een broodje kroket en een broodje beefburger in de aanbieding. Of lunch écht Italiaans en kies voor één van onze voordelig geprijsde pizza’s. Genoeg keuze om lekker ontspannen te kunnen genieten dus. Later de dag bent u van harte welkom voor een heerlijke borrel, bijvoorbeeld voor uw diner bij La Galera, of juist na afloop!

Mocht u met uw Diner Cadeau Dinercheque na een dagje Edam lekker ontspannen willen borrelen of tafelen dan kan dat uitstekend bij café de Gevangenpoort. Hopelijk kunnen wij u snel een keer verwelkomen. Tot die tijd, van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10