Lounge Bar Restaurant VIJF Edam

Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Adres
Prinsenstraat 5
1135 AX Edam
Telefoon
0299 371630
Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam

Bent u op zoek naar een uniek en stijlvol restaurant waar u uw dinerbon kunt besteden in Edam en waar u heerlijk ontspannen kunt samenkomen met vrienden of familie? Dan is restaurant Vijf Edam wellicht het restaurant naar uw smaak. Restaurant Vijf is namelijk dé plek in Edam voor een gezellige, lekkere hap met familie, vrienden of zakelijke relaties. U kunt met uw dinercheque heerlijk knus zitten in een warme en trendy ambiance waardoor u zich meteen welkom zult voelen. De kleurstelling van het interieur is zwart, paars en bruin, wat een erg rustgevende invloed heeft. Bovendien zorgen prachtige Marokkaanse lampen en wanddecoraties voor een gezellige sfeer.

In de keuken van restaurant Vijf worden voor u de lekkerste gerechten bereid van verse en maakvolle producten. U kunt uw avond bijvoorbeeld starten met gamba’s die worden gebakken in knoflookolie met chili en lente ui en die worden geserveerd met aioli, maar ook met aardappelkoekjes met courgette en mozzarella geserveerd met yoghurt. Vervolgens geniet u met uw dinerbon van een heerlijke BBQ burger, gemarineerde spareribs of tandoori vis met komkommer tomatensalade. Sluit de avond goed af met een grand dessert, een proeverij van alle desserts die op het a la carte menu te vinden zijn!

Klinkt restaurant Vijf als het restaurant voor u? Reserveer dan snel een tafel en kom langs met vrienden, familie, collega’s en uw dinercheque! Het team van restaurant Vijf hoopt u snel te mogen ontvangen in hun restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10