Proeflokaal De Knijp

Dinerbon Edam Proeflokaal De Knijp
Adres
Spuistraat 16
1135AW Edam
Telefoon
06 - 23103211
Dinerbon Edam Proeflokaal De Knijp

Kom op bezoek bij Proeflokaal De Knijp in Edam met uw gezelschap! U kunt dan ook uw Dinerbon meenemen want daar kunt u tegenwoordig bij ons mee betalen. Eten bij ons kan iedere dag, wij maken dan een heerlijk gerecht voor u klaar!

De Knijp is het meest authentieke proeflokaal van de omgeving, begin 1900 begonnen door de firma Stevens. Deze gelachkamer moest door wetgeving in 1978 gesloten worden als horeca en werd voortgezet als slijterij tot 2006 door de familie Stevens. Sinds april 2013 is De Knijp geopend als proeflokaal waar de producten van Wynand Fockink (likeuren en jenevers) centraal staan. Wynand Fockink bevindt zich in Amsterdam en heeft een bijzonder assortiment met een 17e eeuws karakter. Het vriendelijke en ervaren personeel adviseert je hier graag bij!

U kunt met uw Dinercheque genieten van onze proeverij. Hierbij krijgt u 3 likeuren of jenevers van de plank te proeven. De kop laten wij erop, zodat er eerst geslurpt moet worden. Ook hebben wij een heerlijk proefplankje met onder andere Edammer kaas geserveerd met stokbrood. Voor degene die niet van likeuren of jenevers houdt is het uiteraard ook mogelijk te genieten van een heerlijk Texels biertje of een frisdrankje.

De authenticiteit vind je daarnaast direct terug in het interieur van De Knijp. De uitstraling is typerend voor een bruincafé. De oude tonnen, kerkbank en de distilleerketel geven het proeflokaal een bijzondere sfeer.
Bij Proeflokaal De Knijp bent u met elk gezelschap van harte welkom. Wij hopen u snel eens te mogen verrassen met onze bijzondere producten! Wij zijn acceptant van zowel de Dinerbon, als de Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews