De Oude Clipper

Dinerbon Egmond aan Zee De Oude Clipper
Adres
Smidstraat 3
1931 EX Egmond aan Zee
Telefoon
072 - 5061600
Dinerbon Egmond aan Zee De Oude Clipper
Dinerbon Egmond aan Zee De Oude Clipper
Dinerbon Egmond aan Zee De Oude Clipper

De Oude Clipper is een gezellig restaurant waar u nu ook heen kunt gaan met uw dinercheque. Het restaurant heeft een bijzonder, maar mooie inrichting. Het is gebaseerd op de zee. Zo staat er een halve boot in het restaurant en zijn er veel oude scheepelementen terug te vinden in het restaurant. Op de muur is een mooie beschildering. De tafels en stoelen zijn donkerbruin en de muren zijn bruin, wit of groen. U heeft het idee alsof u in een schip aan het eten bent! U kunt hier nu van genieten met uw dinerbon! Het is de ideale plek om te eten nadat u een dagje naar zee bent geweest. Het restaurant is namelijk leuk voor zowel jong als oud. U proeft en voelt hier de unieke sfeer. Ook voor zakendiners, feesten en partijen is het restaurant heel erg geschikt. Neem contact op met het restaurant naar de voorwaarden!

De koks zijn gespecialiseerd in het bereiden van de heerlijkste visgerechten. U hoeft geen visgerecht te eten als u hier niet van houdt. De Oude Clipper serveert namelijk ook heerlijke vleesgerechten en vegetarische gerechten. De Oude Clipper heeft een 4-gangen menu en een a la carte kaart waar voor jong en oud heerlijke gerechten op staan. Als u last heeft van een lactose of gluten dan kunt u dit ook van te voren aan het restaurant laten weten, zodat de keuken hier rekening mee kan houden.

Voor een sfeervol, gezellig en lekker etentje gaat u natuurlijk met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant De Oude Clipper!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10