Paviljoen de Zeester Bad Noord

Dinerbon Egmond aan Zee Paviljoen de Zeester Bad Noord
Adres
Strandafgang tegenover Boulevard 69
1931CM Egmond aan Zee
Telefoon
06 21627269
Dinerbon Egmond aan Zee Paviljoen de Zeester Bad Noord

Bent u lekker van de zon en zee aan het genieten in de badplaats Egmond aan Zee? Kom dan met uw Dinercheque langs bij Paviljoen De Zeester Bad Noord. Een hapje en drankje bij Paviljoen de Zeester is de perfecte afsluiting van een dagje Egmond aan Zee. Kom weer helemaal tot rust op het heerlijke relaxte terras. Paviljoen De Zeester is overigens ook voorzien van luxe strandkorben, strandkabines en windschermen, zodat u er eigenlijk altijd terecht kunt. Neem dan ook uw Dinerbon mee!

Bij Paviljoen de Zeester kan iedereen zich thuis voelen. Het restaurant staat bekend om haar kindvriendelijke karakter. Het is dus dé plek voor een gezellig etentje met het hele gezin! Met de toegankelijke menukaart kunnen jong en oud uit de voeten. Neem ook gerust uw trouwe viervoeter mee, want ook honden zijn welkom bij Paviljoen de Zeester. Tenslotte accepteren ze ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel. Neem plaats op het fijne terras en bestel meteen één van de diverse speciaalbieren. Proost op de zomer en bestel er ook een lekker hapje bij! Ook beschikt Paviljoen de Zeester over heerlijke koffie, ijs, diverse snacks en frisdranken. Kom dus gauw eens langs met uw Dinerbon en geniet van het ultieme dagje in Egmond aan Zee!

Heeft u iets te vieren? Kom dan gezellig borrelen bij Paviljoen de Zeester! Als u met een grote groep bent van 20 tot 80 personen, kunt u twee uurtjes borrelen vanaf €15 per persoon. Extra feestelijk is de Egmondse borrel met o.a. Zeewater en Juttersbitter. Neem vooral even contact met ze op voor meer informatie.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10