Restaurant Vlackbij

Dinerbon Egmond Aan Zee Restaurant Vlackbij
Adres
Julianastraat 29
1931 CA Egmond Aan Zee
Telefoon
072 5065449
Dinerbon Egmond Aan Zee Restaurant Vlackbij
Dinerbon Egmond Aan Zee Restaurant Vlackbij

Gezellig en knus dineren doet u bij Restaurant Vlackbij in Egmond aan Zee. Onze keuken is geinspireerd door de Franse keuken en heeft een ruim aanbod van vis-, vlees- en groentegerechten. Gezien de ligging kunt u een bezoek aan ons restaurant goed combineren met een wandeling door de prachtige duinen. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons heeft u de keuze uit onze dinerkaart of u kunt zich laten verrassen door een menu dat is samengesteld door de chef. Wij stellen iedere maand bij Restaurant Vlackbij een maandmenu samen wat bestaat uit pure, eerlijke en seizoensgebonden ingredienten. Ook proberen wij zoveel mogelijk te werken met onze eigen groenten die we telen in de Egmondse duinen. Dit geeft de groenten een heerlijke zilte smaak. Mocht u toch liever gewoon zelf uw keuze maken uit een van onze heerlijke gerechten, dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een aantal lokale specialiteiten zoals de Egmondse vissoep en de Egmondse vistrio die zeker het proberen waard zijn.

Voor een ongedwongen sfeer en een lekkere diverse menukaart bent u bij Restaurant Vlackbij aan het goede adres. Bij ons midden in de duinen bij Egmond aan Zee heeft u echt even het gevoel dat u er tussenuit bent. U kunt bij ons natuurlijk terecht met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10