Restaurant Westenwind

Dinerbon Egmond aan Zee Restaurant Westenwind
Adres
Westeinde 2
1931 AB Egmond aan Zee
Telefoon
072 506 4522
Dinerbon Egmond aan Zee Restaurant Westenwind
Dinerbon Egmond aan Zee Restaurant Westenwind

Aan de rand van Egmond aan Zee aan de boulevard ligt restaurant Westenwind. Het hele jaar door op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur. En in de kerstvakantie is het restaurant alle dagen geopend met afwijkende openingstijden voor kerstavond en oudejaarsavond. 
Bij het restaurant kunt u ontbijten, de lunch gebruiken of dineren. Maar ook voor een hapje of een drankje bent u welkom in restaurant Westenwind! Kiest u waar u wilt zitten? Op het ruime en windvrije terras in de zon, in de serre met uitzicht op de prachtige Noordzee of gezellig binnen, kiest u uw eigen plekje maar! 

De menukaart van Westenwind is uitgebreid. Voor een hapje en drankje, koffie of tussendoortje, pittig of wat sterks kunt u bij Westenwind terecht. En zeker met een lekkere smikkelplank erbij zal het smaken! 
Ook voor uw lunch of diner is er genoeg keus. Van een lekker vleesgerecht, tot een diner voor de vegetariër, een maaltijdsalade of het Westenwind menu er is voor elk wat wils. 
Wat leuk is om te weten is dat vrijwel al het vlees van Westenwind bereid wordt in de de nieuwe X-oven. Een oven waarin op een afgesloten houtskoolvuur het vleesgerecht bereid wordt. Het vlees schroeit snel dicht door de hoge temperatuur, daardoor blijven alle sappen bewaard. Een voordeel hiervan is dat het vlees maar een klein beetje zeezout meer nodig heeft, want het kan zijn eigen heerlijke smaak vasthouden.
Ook aan de kinderen is er gedacht. Voor hen is er keuze uit vier menu's. Van poffertjes tot een heuse sparerib maaltijd. 

Zo vlak aan de zee, een mooie menukaart, heerlijk eten, of een lekker hapje, waar u terecht kan met de Dinerbon, wat wilt u nog meer? Komt u ook proeven met uw Dinercheque.?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10