Restaurant Broekhuizen

Dinerbon Enkhuizen Restaurant Broekhuizen
Adres
Westerstraat 66-68
1601AL Enkhuizen
Telefoon
022 - 8312512
Dinerbon Enkhuizen Restaurant Broekhuizen
Dinerbon Enkhuizen Restaurant Broekhuizen

Geniet in het centrum van Enkhuizen bij Restaurant Broekhuizen. U bent hier welkom op elk moment van de dag om te ervaren wat onze kaart u te bieden heeft. Restaurant Broekhuizen is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met terras aan een gezellige winkelstraat. Sla een bezoek aan dit restaurant dan ook niet over na of tijdens het shoppen in de gezellige binnenstad. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Ons team staat voor u klaar. Verwacht bij ons gastvrije, warme service in een eigentijdse, gezellige sfeer. Overdag kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch of high tea. Probeer bijvoorbeeld onze lunch proeverij bestaande uit meerdere kleine gerechtjes. Zo krijgt u van alles wat mee. Ook voor een kop koffie of een borrel bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot kunt u ‘s avonds heerlijke dineren met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën. Onze gevarieerde kaart heeft voor ieder wat wils en natuurlijk ook genoeg keuze voor de kinderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld gepocheerde zalmfilet, homemade spareribs of vegetarische loempia’s. Een leuke mix van verschillende keukens. 

Ons restaurant is de perfecte eetgelegenheid wanneer u een dagje aan het varen bent of aan het shoppen in het gezellige centrum van onze historische VOC-stad. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag en hopen u snel met uw dinerbon of dinercheque te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10