Restaurant Duingroet

Dinerbon Groet Restaurant Duingroet
Adres
Heereweg 284
1873GC Groet
Telefoon
072 - 5092227

Restaurant Duingroet Food & Drinks ligt in het plaatsje Groet, aan de rand van het duingebied van Schoorl. Met uw Dinerbon kunt u bij Duingroet heerlijk uitrusten met een hapje en een drankje na een actieve dag in de prachtige Schoorlse Duinen. Geloof ons, na een verfrissende wandeling is het goed uitrusten in Duingroet Food & Drinks. Uitrusten kunt u tijdens lunchtijd, maar natuurlijk ook ’s avonds tegen dinertijd. Bij Duingroet kunt u dan ook smakelijk eten in een rustieke en sfeervolle omgeving. Daar komt bij dat ons restaurant van alle gemakken is voorzien. Gratis internet mag hier natuurlijk niet bij ontbreken. Duingroet Food & Drinks is bijzonder dankzij de combinatie van heerlijk eten, een prachtige ligging en een erg gezellige ambiance. Dit maakt Duingroet Food & Drinks dan ook de ideale locatie om uzelf met uw Dinerbon culinair te verwennen.

Heerlijk uit eten met uw Dinercheque dus bij Duingroet. Onze kaart is zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok en bevat een flink aantal prachtige gerechten. In ons restaurant kunt u genieten van alles wat de zee te bieden heeft, maar uiteraard hebben wij ons daar niet toe beperkt. Begin uw avond met één van onze heerlijke voorgerechten, zoals de Sashimi of de Gambaspiesjes. Geniet daarna van een heerlijke Stoofaal of een ander vis- of vleesgerecht als hoofdgerecht en sluit de avond af met een klassieke Dame Blanche of een Crème Brûlée. Ook voor vegetariërs hebben wij een aantal heerlijke gerechten op de kaart staan, net als voor de kinderen. Kom dus gerust bij ons langs met uw Dinerbon.

Komt u snel een keer langs met uw Dinerbon bij Duingroet? Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u snel een keer langs te zien komen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10