Brekers

Dinerbon Groote Keeten Brekers
Adres
Helmweg 9
1759 NE Groote Keeten
Telefoon
0224-581421
Dinerbon Groote Keeten Brekers
Dinerbon Groote Keeten Brekers
Dinerbon Groote Keeten Brekers

In het Noord-Hollandse Groote Keeten ligt restaurant Brekers op een steenworp afstand van het mooie strand. Bij Brekers kunt u de hele week ongedwongen lunchen en dineren. Brekers is er voor iedereen; van de toerist tot de zakenman, van vegetariër tot vleesliefhebber, van klein tot groot gezelschap en van eenvoudig tot exclusief! Het restaurant is stijlvol ingericht en heeft een mooie serre waardoor het een populaire locatie is voor zakelijke gelegenheden, dansfeestjes en andere vieringen. Ook kinderen kunnen goed uit de voeten bij Brekers. Zij kunnen lekker ravotten in de binnen jungle, speeltuin buiten of met onze huisaap. Genoeg reden om hier uw Dinerbon te besteden dus!

De uitgebreide kaart van Brekers biedt vele mogelijkheden. U kunt a la carte genieten van de verschillende voor- hoofd en nagerechten. Hierbij zitten verse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarnaast zijn onze ambachtelijke pannenkoeken heel geschikt voor een uitje met de hele familie. In het Pann&Koek gedeelte van Brekers hebben wij een gezellige sfeer gecreëerd waarin u kunt genieten van oer-Hollandse pannenkoeken met bijna alle verschillende toppings denkbaar. Na een heerlijke stranddag kunt u bij ons ook komen barbecueën. Op het beschutte terras kunt u genieten van heerlijk eten van de grill of u bakt vanaf 6 personen uw eigen vlees uw op eigen BBQ. Ook is er een mogelijkheid om all-in onbeperkt te barbecueën voor €34,50 p.p.  Ook is er een nieuwe hippe en trendy versie op fonduen en gourmetten geboren, namelijk binnen BBQ’en. Op echt houtskool vanaf de tafelgrill met de originele smaken van de BBQ.

Combineer een heerlijke stranddag met een bezoek aan restaurant Brekers in Groote Keeten. Neem uw Dinercheque met u mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10