Het Genot van Grootschermer

Dinerbon Grootschermer Het Genot van Grootschermer
Adres
Noordeinde 12
1843JH Grootschermer
Telefoon
0299 675 513
Dinerbon Grootschermer Het Genot van Grootschermer

Het Genot van Grootschermer kunt u vinden aan de Grootschermer 12 in Grootschermer. Het restaurant is gelegen aan het water van de Eilandspolder. Het gebouw ziet er van buiten al prachtig uit, maar als u binnenstapt zet zich deze prachtig uitstraling zeker voort. Er is onder andere gewerkt met mooie donkere kleuren die bij elkaar passen. Hierdoor is er een warme en gezellige sfeer gecreëerd. Buiten is het terras naar Het Genot van Grootschermer gelegen. U heeft een prachtig uitzicht over de Eilandspolder. In het restaurant zijn 50 zitplaatsen aanwezig. Voor feesten en partijen is er een grote feestzaal aanwezig. Organiseer dus gerust een feestje! Het restaurant is geschikt voor jong en oud. U kunt dus naast uw dinerbon ook uw kinderen, ouders of vrienden meenemen!

U kunt zowel lunchen als dineren met uw dinercheque bij Het Genot van Grootschermer. Op de lunchkaart staan heerlijke soepen, Genots 12 uurtje, baguette of boerenlandbrood met beleg, casinobrood, maaltijdsalade, clubsandwich, pannenkoeken, warme lunch, bij de borrel en desserts. Op de diner/menukaart staan koude voorgerechten, soepen, warme voorgerechten, hoofdgerechten vis, hoofdgerechten vlees, hoofdgerechten vegetarisch, 3-gangen menu, 4-gangen menu, 5-gangen menu, desserts en kindermenu’s. Alle gerechten worden met veel passie en liefde bereid. Ook worden zij dagelijks met verse producten en ingrediënten bereid. Op deze manier kunt u echt culinair genieten!

U kunt bij Het Genot van Grootschermer terecht van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur. Zij hopen u dan ook zeker op één van deze dagen te verwelkomen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10