Bij Tholen

Dinerbon Haarlem Bij Tholen
Adres
Kruisweg 70B
2011LG Haarlem
Telefoon
023 - 5319625

U kunt nu ook met uw Dinerbon terecht bij Restaurant Bij Tholen in het altijd gezellige Haarlem. Bij Tholen staat voor gastvrij en uitstekend dineren, fantastische wijnen, gezelligheid en zeer betaalbare prijzen. Het uitgangspunt is dat iedereen, van huisvrouw tot directeur, zich thuis moet kunnen voelen bij Restaurant Bij Tholen. Ook u bent van harte welkom om te komen genieten van een onvergetelijk diner! De menukaart wordt elke drie maanden aangepast aan de seizoenen, zodat de gasten keer op keer verrast worden met nieuwe smaken. Of u nou met een grote groep komt of met z’n tweetjes, Bij Tholen is the place to be! Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Restaurant Bij Tholen heeft een leuk concept waarbij u uw eigen driegangenmenu mag samenstellen voor de schappelijke prijs van €25,95 (doordeweeks) of €28,95 (weekend). Zo kan iedereen precies naar wens genieten van een uitgebreid diner! Dit is een leuke manier om uw Dinerbon te besteden. Onder de voorgerechten vindt u bijvoorbeeld rode bietencarpaccio met fetakaas en pulled duck op een salade van knolselderij. Dit is echt weer eens iets anders! Ook de hoofdgerechten bieden voor iedere fijnproever wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van vegetarische truffelrisotto met paddenstoelen en Parmezaan? De wildliefhebber kan ook de Nederlandse hertenbiefstuk met zelfgemaakt worstje, zuurkoolstamppot en spekjes bestellen.

Overigens kunt u ook overdag terecht bij Restaurant Bij Tholen. Ook dan kunt u gewoon met uw Dinercheque betalen. Het is aan te raden om dan de ‘’Flammkuchen’’ te proberen. Dit is een dunne knapperige pizza uit de Elzas, die traditioneel belegd wordt met spek, ui en kaas. 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews