Bistrobar Indonesia

Dinerbon Haarlem Bistrobar Indonesia
Adres
Zijlstraat 49
2011TK Haarlem
Telefoon
023 7370080
Dinerbon Haarlem Bistrobar Indonesia
Dinerbon Haarlem Bistrobar Indonesia
Dinerbon Haarlem Bistrobar Indonesia

Ga nu met uw dinerbon naar Bistrobar Indonesia! Een leuk restaurant dat te vinden is aan de Zijlstraat in Haarlem. Bistrobar Indonesia is in samenwerking met Ron Blaauw. Het restaurant mag dan ook veel leren van de Chef van Ron Blaauw, Chef Agus Hermawan. De Chef is geboren op Java en leerde het koken van authentieke Indonesische gerechten van zijn moeder. Door de jaren heen heeft Agus zoveel ervaring opgedaan dat hij nu een getalenteerde kok is in authentieke Indonesische gerechten bereiden. Naast een geweldige kok heeft het restaurant ook geweldig personeel. Zij staan u vriendelijk te woord en helpen u graag met al uw vragen. De inrichting van het restaurant is mooi en straalt veel warmte en gezelligheid uit!

Bij Bistrobar Indonesia worden de gerechten bereid met echte passie en liefde voor elk gerecht, maar dat niet alleen! Er wordt ook gebruik gemaakt van verse en de beste producten die Bistrobar Indonesia kan vinden. Op deze manier kunnen zij gerechten bereiden die van een hele goede kwaliteit zijn en dat zult u ook zeker terug proeven! Perfect voor uw dinercheque! Een aantal gerechten van de kaart zijn: Langzaam gegaard buikspek met steranijs-kaneel-ketjapsaus, Rons beroemde spareribs van de BBQ met sambalsaus, Saté van kippendij met pindasaus, Geroosterde kruidige kokosrasp, Groenten met pindasaus en Indonesische kokosdrank met pandan, palmsuiker, pandansliertjes en jackfruit. Heel veel keuze dus!

Gaat u gerust met jong en oud eens langs bij Bistrobar Indonesia om de geweldige keuekn eens te ontdekken. Neem zeker uw dinercheque of dinerbon mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10