Cafe Restaurant Vandesande

Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Adres
Santpoorterplein 1
2023 DM Haarlem
Telefoon
023 525 2394
Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Dinerbon Haarlem Cafe Restaurant Vandesande

Het restaurant VANDESANDE in Haarlem is een laagdrempelig etablissement waar ze met veel gemak van uw avond een geslaagde maken. Het is bij VandeSande van groot belang dat u met veel plezier een avondje kunt eten. Eén van de manieren waarmee ze dit einddoel bereiken is simpel. U kunt namelijk betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

U kunt bij VandeSande kiezen van een gevarieerd menu met smaken van over de hele wereld. Het is de chef-kok gelukt om een menu te maken met gerechten die naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast heeft hij het voor u gemakkelijk gemaakt om te kiezen wat u daar bij wilt drinken. Er staat op de kaart aangegeven welke wijn het beste past bij het gerecht van uw keus. Hier mag u uiteraard van afwijken. De gast is immers koning.

Naast de vaste prik van het menu is er ook elke week een nieuwe special. Deze wordt gebaseerd op de ingrediënten die de chef-kok op de markt heeft weten te vinden en is elke keer weer een aangename verrassing. Hier is men dan ook elke week weer enorm van gecharmeerd. Het is daarnaast ook een goede reden om regelmatig terug te blijven komen.

Wat het geheel afmaakt zijn het decor en de gastvrijheid van het personeel. Geen gast zal zich ongewenst voelen, daar wordt voor gezorgd. U zult op uw wenken bediend worden en altijd met een glimlach weer op huis aan gaan. Het decor is gemoedelijk, meer dan dat hoeft er niet gezegd te worden. Het is een aangenaam restaurant waar u met veel plezier een maaltijd kunt eten. Die u mag betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau. Deze kunt u echter alleen voor een diner, niet een lunch.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10