In den gevulde Broodmand

Dinerbon Haarlem In den gevulde Broodmand
Adres
Kleine Houtstraat 66
2011DP Haarlem
Telefoon
023 53 23 461
Dinerbon Haarlem In den gevulde Broodmand
Dinerbon Haarlem In den gevulde Broodmand
Dinerbon Haarlem In den gevulde Broodmand

In Den Gevulde Broodmand is een leuk restaurant dat staat aan de Kleine Houtstraat in Haarlem. Het restaurant is gelegen aan een gezellige straat waar altijd wel iets te zien is! Het is een gezellig en knus ingericht restaurant. De bar is ouderwets en geeft een warme en café achtige sfeer in het restaurant. Iedereen zal zich hier zeker op zijn of haar gemak voelen. Van deze fijne sfeer kunt u nu zeker genieten met uw dinercheque! In de lunchroom is het een en al gezelligheid. De bediening is altijd vrolijk en ontvangt u graag met open armen. Ook helpen zij u vriendelijk met al uw vragen en wensen. U kunt dus zeker laten weten als u een allergie heeft of voorkeuren met bepaalde gerechten. Wat ook leuk is, is dat Den Gevulde Broodmand een klein terras heeft die over de straat uitkijkt. Zo kunt u van alle dingen buiten genieten terwijl u ook geniet van de heerlijke gerechten die u geserveerd worden.

In de keuken worden de heerlijkste lunchgerechten bereid. Onder andere lekkere broodjes en salades, maar ook zelfgebakken appelgebak. U kunt met uw dinerbon ook langskomen voor een heerlijke kop koffie of thee. Voor jong en oud zijn er heerlijke dingen te eten, en iedereen zal ook zeker genoeg krijgen, want zo is restaurant Den Gevulde Broodmand! U kunt ook genieten van de heerlijke gerechten met uw vrienden of familie!

Den Gevulde Broodmand is elke dag geopend gaat u dus zeker eens langs voor met uw dinercheque of dinerbon voor heerlijke lunchgerechten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10