Dijkers eten & drinken

Dinerbon Haarlem Dijkers eten & drinken
Adres
Warmoesstraat 5-7
2011HN Haarlem
Telefoon
023 551 1564
Dinerbon Haarlem Dijkers eten & drinken
Dinerbon Haarlem Dijkers eten & drinken

U kunt nu met uw Dinercheque ook terecht bij Dijkers eten & Drinken. In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is Dijkers eten & drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde “Huis met de knik”. De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer en de halfopen keuken geeft u een letterlijk kijkje in de keuken. Hier kunt u met uw Dinerbon genieten van het diner, de lunch, koffie of thee, een borrel of zakelijke meeting.

Op onze lunchkaart vindt u onder andere heerlijke broodjes, salades en warme lunchgerechten. Ook hebben wij wekelijks wisselende Chef’s Specials. Met het diner kunt u heerlijk lang tafelen met een mooie fles wijn van onze wijnkaart of juist genieten van een snelle en makkelijke avondhap. Verse producten staan centraal bij de bereiding van onze flammkuchen, salades en vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook maken wij graag gebruik van seizoens- en streekproducten. Voor de borrel hebben wij uiteraard een uitgebreide snackkaart. Komt u enkel langs voor een vers gezette kop koffie of thee? Daar kunt u bijvoorbeeld een heerlijk stuk van onze huisgemaakte taart bij krijgen.

Bij Dijkers eten & drinken kunt u met uw Dinercheque genieten met het hele gezin. Met een kinderstoel, kindergerechten, spelletjes, boekjes, kleurplaten en verschoontafel zijn wij uiteraard zeer kindvriendelijk. Met mooi weer kunt u ook plaatsnemen op ons zonnige terras met uitkijk op het gezellige centrum van Haarlem. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! Ook met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10