Formidabel! Eten en Drinken

Dinerbon Haarlem Formidabel! Eten en Drinken
Adres
Generaal Cronjéstraat 80
2021JL Haarlem
Telefoon
023 525 6703
Dinerbon Haarlem Formidabel! Eten en Drinken
Dinerbon Haarlem Formidabel! Eten en Drinken
Dinerbon Haarlem Formidabel! Eten en Drinken
Dinerbon Haarlem Formidabel! Eten en Drinken

Kom langs bij Formidabel! Eten en Drinken in Haarlem

Formidabel! Eten en Drinken is gevesigd aan de Generaal Cronjéstraat 80 van Haarlem. Dit is de langste winkelstraat van Nederland, waardoor het restaurant goed te combineren is met een dagje shoppen in deze gezellige stad. De kaart biedt verschillende specialiteiten die zeker het proberen waard zijn met jouw dinerbon. Kom je langs voor een kopje koffie met wat lekkers of ga je liever voor een uitgebreide en goed verzorgde lunch? Om verzekerd te zijn van een tafeltje in deze gezellige lunchroom, is het verstandig om van tevoren even een tafel te reserveren.

Geniet van een goed verzorgde High Tea bij Formidabel! Eten en Drinken

Speciaal voor vriendinnen biedt Formidabel! Eten en Drinken een uitgebreide High Tea. Ideaal om even goed bij te kletsen als jullie elkaar al even niet meer gezien te hebben, om een gezellig en culinair het vrijgezellenfeest te starten of als verjaardagscadeau te geven voor een dagje weg. Met de dinercheque ben je voor een High Tea van maandag tot en met vrijdag van harte welkom. De High Tea is mogelijk vanaf 14:00 uur en van tevoren moet je wel even een reservering maken.

Het gebak van Formidabel! Eten en Drinken is afkomstig uit de eigen keuken

Bij Formidabel! Eten en Drinken weten ze wat lekker eten is en de gerechten worden dan ook allemaal vers in de eigen keuken gemaakt. Zo ook het gebak. Gaat je voorkeur toch liever uit naar een goede lunch, kies dan voor een van de vele luxe broodjes met een warm of koud drankje. Kom jij binnenkort met je dinerbon langs bij Formidabel! Eten en Drinken? Voor de lunch kun je van maandag tot en met zaterdag een tafel reserveren en betalen met je dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10