Het Meterhuis

Dinerbon Haarlem Het Meterhuis
Adres
Minckelersweg 2
2031EM Haarlem
Telefoon
023-5351659
Dinerbon Haarlem Het Meterhuis

Wie van sfeervol eten houdt, die gaat zeker een keer een hapje eten bij Het Metershuis, gelegen aan de Minckelersweg 2 in Haarlem. Wissel daar uw dinerbon (https://www.diner-cadeau.nl/dinerbon) in en geniet van een diner naar wens. Gaat u op zondagmiddag uw dinercheque (https://diner-cadeau.nl/dinercheque) verzilveren, dan krijgt u er gratis live jazzmuziek bij. Over sfeervol eten gesproken!

Voor lunch en diner

U kunt in Haarlem bij Het Metershuis terecht voor lunch en diner. Het etablissement staat bekend in de intieme sfeer en de hippe uitstraling. Behalve dat u er de dinerbon inlevert of de dinercheque verzilvert, is Het Metershuis er ook voor zalenverhuur, is het een ideale vergaderlocatie, houd je er recepties en feesten en is het tevens de ideale trouwlocatie. Bij mooi weer kunt u genieten van een gezellig terras en Het Metershuis is ook voor mensen in een rolstoel prima toegankelijk.

Intieme sfeer en hippe uitstraling

De kaart van het aan de oevers van de Spaarne gelegen restaurant is even divers als de bewegingen van het water in de Spaarne. Laten we het zo zeggen: u bestelt er de gangbare diners, iedereen kan prima een hapje eten bij Het Metershuis, zoals u er ook uitstekend van een lunch kunt genieten. Telkens weer zal u de buitengewoon intieme sfeer en de hippe uitstraling. Eten bij Het Metershuis is een beleving.

Daghap voor een tientje

Bij Het Metershuis heb je voor een gemiddelde prijs van vijf euro al een voorgerecht en kost een hoofdgerecht gemiddeld zo’n vijftien euro. Overigens worden er ook dagschotels geserveerd, gemiddeld voor een bedrag van rond de tien euro. Mensen die heerlijk eten in Haarlem zijn gemiddeld genomen 25 euro per persoon kwijt. Het Metershuis is behalve het adres om heerlijk te eten, ook een muzikaal restaurant. Op zondag is er live jazzmuziek, de kans dat er ook op andere dagen muziek gemaakt wordt aan de oevers van de Spaarne is echter groot. Het maakt de lunch of het diner nog smaakvoller!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10