I Fratelli

Dinerbon Haarlem I Fratelli
Adres
Zijlweg 86
2013 DL Haarlem
Telefoon
023 5317854
Dinerbon Haarlem I Fratelli
Dinerbon Haarlem I Fratelli

Gelegen aan de Zijlweg in Haarlem vindt u dit authentieke Italiaanse restaurant en pizzeria. I Fratelli laat u zich voor even in Italie wanen met haar echte, traditionele Italiaanse gerechten. Ook een uitstekende wijnkaart mag natuurlijk niet ontbreken. U bent met uw dinerbon of dinercheque van harte welkom om een avondje Italie te komen beleven.

Fratelli betekent in het Italiaans broers. Bij ons willen wij dan ook dat u in een broederlijke sfeer geniet van o zo beroemde Italiaanse keuken. Verwacht bij ons dan ook alles wat deze keuken zo beroemd heeft gemaakt. Heerlijke warme en koude primi zoals focaccia, vitello tonato of meloen met ham. De beste pasta’s bij de primi piatti zoals Bolognese, tonno, carbonara en salmone. Heerlijke vlees- en visspecialiteiten die allemaal aangevuld kunnen worden met bijgerechten zoals verse mozzarella met tomaat, verse groenten en nog veel meer. En natuurlijk niet te vergeten, echte Italiaanse pizza’s met een dunne, krokante bodem belegt met verse ingredienten.

Kortom, Italie beleef je bij I Fratelli in Haarlem. Kom bij ons restaurant genieten van alles wat de Italiaanse keuken te bieden heeft in een gezellige, broederlijke sfeer. U bent hier zeven dag per week welkom met uw dinerbon of dinercheque voor een heerlijk diner. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10