India Corner (alleen reserveren)

Dinerbon Haarlem India Corner (alleen reserveren)
Adres
Houtplein 30
2012DH Haarlem
Telefoon
023-5321819
Dinerbon Haarlem India Corner (alleen reserveren)
Dinerbon Haarlem India Corner (alleen reserveren)
Dinerbon Haarlem India Corner (alleen reserveren)

Let op: U moet bij dit restaurant van tevoren reserveren

Op het Houtplein in Haarlem is restaurant India Corner gevestigd. India Corner is een chique en sfeervol ingericht restaurant. Met uw dinercheque bent u bij ons verzekerd van een unieke en gezellige avond uit!  Wij vinden het belangrijk dat u bij ons goed geholpen wordt. Bent u dus niet bekend met de Indiase keuken? Dan is dit voor ons geen probleem, het personeel staat namelijk altijd voor u klaar om u te adviseren. Wij verzorgen soms workshops waarbij u Indiaas kunt koken, maar er zijn ook thema avonden waar u gezellig aan mee kunt doen. Voor uw dinerbon kunnen wij ook een catering verzorgen. Kom gezellig langs met uw gezin of vriendengroep om een gezellige avond met het personeel te beleven.

In onze keuken werkt onze chef-kok Asif die originele Indiase gerechten bereid op zijn eigen manier. Deze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en combinaties van de lekkerste Indiase kruiden. Het is voor ons een uitdaging om de traditionele Indiase gerechten te voorzien van een moderne twist. Met uw dinercheque heeft u bij onze menu’s een ruime keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten. Denk aan verschillende soorten groenten, sauzen, vlees en kruiden. Wij serveren alleen gerechten met een hoge kwaliteit en uitstekende smaak.
Wij hebben ook een wijnkaart die zorgvuldig is samengesteld waardoor de wijnen perfect bij de veelzijdige menu’s passen.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur tot 22:30 uur. Kom gerust langs met uw Dinercheque of Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10