Japans restaurant Kaneda

Dinerbon Haarlem Japans restaurant Kaneda
Adres
Houtplein 34
2012DH Haarlem
Telefoon
023 - 5517650
Dinerbon Haarlem Japans restaurant Kaneda
Dinerbon Haarlem Japans restaurant Kaneda

U kunt met uw Diner Cadeau Dinerbon  ook genieten van alles wat de traditionele Japanse keuken te bieden heeft bij restaurant Kaneda in Haarlem. Hier kunt u exclusief Japans dineren in gemoedelijke oosterse sferen. Het prachtige decor en de enthousiaste chef-koks zullen u even echt in Japan doen wanen. Zowel voor een gezellig diner met de hele familie, een romantische avond uit of een luxe diner met uw zakenpartner is Kaneda zeer geschikt.

Kenmerkend voor ons restaurant zijn de Teppanyaki bakplaten in het midden van elke tafel. De chef-kok bereidt voor u aan de tafel al onze heerlijke gerechten. Wanneer er vlak voor uw neus een heerlijk verse ossenhaas geflambeerd wordt, zal u dat niet in de koude kleren gaan zitten!

Daarnaast is het mogelijk bij Kaneda u tegoed te doen aan de meest heerlijke sushi. Uiteraard ook allemaal vers voor uw neus bereid. Al onze gerechten worden niet alleen vers bereid, maar ook gemaakt van uitsluitend verse en pure producten. En het mooiste? Japans eten staat bekend om hoe gezond het is!

U kunt uiteraard a la carte bestellen, maar wij hebben ook voor u een aantal menu’s samengesteld. U kunt zo optimaal genieten van de Japanse keuken, omdat deze menu’s door onze chef zijn samengesteld en een mooie opbouw van gerechten in een aantal gangen verdeelt. In de Japanse keuken is het traditie dat de chef bepaalt wat u eet. Hij weet ten slotte het beste wat voor specialiteiten hij die dag in huis heeft.

Kom eens met uw Dinercheque bij ons genieten. Wij zien u graag tegemoet! U kunt jammer genoeg niet de dinerbon met andere acties en kortingen combineren. Tot snel!

Graag van te voren reserveren en aangeven dat u wilt betalen met onze Diner Cadeaukaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10