Jetties

Dinerbon Haarlem Jetties
Adres
Kruisweg 57
2011LB Haarlem
Telefoon
023 5242876
Dinerbon Haarlem Jetties
Dinerbon Haarlem Jetties

Verantwoord, eerlijk en biologisch eten doe je bij Jetties in Haarlem. En natuurlijk is het eten ook nog eens hartstikke lekker. Of je nu op zoek bent naar een verrukkelijke hamburger, een gezellige high-tea, een lichte lunch of een kopje koffie met gebak, je kan hier terecht bij Jetties met je Dinerbon. Jetties ligt vlakbij het station van Haarlem en heeft een uitstekende ligging om zo even binnen te wippen. Als je een dagje gaat shoppen in Haarlem, vergeet dan niet je Dinercheque mee te nemen en trakteer jezelf en je shoppartner met een goede lunch.

Alle gerechten bij Jetties worden bereid met respect voor mens, milieu en dier. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van biologisch vlees en zoveel mogelijk producten uit Nederland. Er wordt geen overbodige zout en suiker toegevoegd aan de gerechten. Of je nu grote of kleine trek hebt, de menukaart biedt je van alles. Rijkelijk belegde broodjes met onder andere gerookte makreelmousse, kipfilet met vijgencompote, truffelmayonaise en bacon en warme geitenkaas met honing, appel en walnoot. Daar begin je toch spontaan trek van te krijgen? Bestel er ook één van de verse smoothies bij met ingrediënten als mango, komkommer, venkel, munt en blauwe bessen. Of ga voor één van de aangename burgers, ook verkrijgbaar als vegetarische en vegan burger. En ook grote maaltijden als diverse pasta's en curry's ontbreken niet op deze kaart. Neem je Dinercheque mee en ga genieten.

En als je op zoek ben naar leuke artikelen die met eten te maken hebben, dan kan je ook terecht bij Jetties. Ze verkopen er onder andere kookboeken, biologische jams, biologische wijnen, ansichkaarten, theedoeken, keukenspullen en lekkernijen. Niet alleen leuk om aan jezelf te geven, maar ook om cadeau te doen.

Als jij je Dinerbon op een eerlijke manier wil uitgeven, dan is Jetties een heel goede keuze!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10