Nurks in de Hout

Dinerbon Haarlem Nurks in de Hout
Adres
Hertenkamplaan 1
2012CV Haarlem
Telefoon
023 5313166
Dinerbon Haarlem Nurks in de Hout
Dinerbon Haarlem Nurks in de Hout

Nurks in de Hout in Haarlem in het historische stadspark

Nurks in de Hout is in het historische stadspark Haarlemmerhout in Haarlem gelegen. Het restaurant is op loopafstand van Haarlem Centrum en is een sfeervolle en intieme locatie en leuk om te ontdekken met de dinercheque. Kom bij binnenkort langs op het groenste terras van Haarlem? Met twee parkeerplekken in de nabije regio van Nurks in de Hout in Haarlem weet je zeker dat je het restaurant goed kunt bereiken.

Kom met de dinerbon langs voor een gezellige High Tea bij Nurks in de Hout in Haarlem

Gun jezelf een momentje voor jezelf bij Nurks in de Hout in Haarlem en kom langs voor een gezellige High Tea. Nurks in de Hout in Haarlem biedt ruimte voor groepen tot 50 personen, maar je kunt natuurlijk ook even heerlijk met zijn tweeën lekker bijkletsen. Ook kun je bij Nurks in de Hout in Haarlem terecht voor een baby shower, een TIENER verjaardag of een vrijgezellenuitje met de dinerbon.

Kies voor een van de gerechten op de gevarieerde kaart van Nurks in de Hout in Haarlem

Bij Nurks in de Hout in Haarlem kun je met je dinercheque ook goed terecht voor een lunch of een borrel. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend van 14.00 uur – 20.30 uur. Om er zeker van te zijn dat je aan kunt schuiven, kun je het beste even een reservering maken bij Nurks in de Hout in Haarlem. Het restaurant is gevestigd aan de Hertenkamplaan in Haarlem. Kom je binnenkort langs met een grote groep of een kleine groep? Ook voor een feestlocatie is het restaurant uitermate geschikt. Het personeel vertelt je graag alles over alle mogelijkheden die er voor je zijn als je even contact opneemt.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10