Paviljoen Loef

Dinerbon Haarlem Paviljoen Loef
Adres
Mooie Nelpa 5
2023AK Haarlem
Telefoon
06 41448988
Dinerbon Haarlem Paviljoen Loef
Dinerbon Haarlem Paviljoen Loef

Paviljoen Loef vinden we onder de rook van Haarlem direct gelegen aan de prachtige rivier de Mooie Nel.

Dit is echt een ontmoetingsplaats voor watersporters. Met een prachtige aanlegsteiger en een groot zwem vlot nodigt dit restaurant alle watersportliefhebbers uit de omgeving uit om te komen eten, drinken en genieten.

 

Op dezelfde locatie kunt u bovendien ook geweldige activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een zeilboot of sloep. Of heeft u zin in meer actie? Denk dan eens aan windsurfen, frisbee golfen en mountainboarden. Lekker actief met uw hele gezin of vriendengroep. Heeft u na al deze energieke inspanningen zin in een drankje of hapje? Dat komt goed uit! Restaurant Paviljoen Loef vormt namelijk het ware middelpunt van al deze activiteiten. Hier drinkt u een heerlijk kopje koffie of thee, of natuurlijk een mooi glas wijn of een lekker biertje op het terras. ’S Avonds kunt u hier bovendien heerlijk dineren.

 

Bent u dus in de buurt van Haarlem en heeft u zin in een ultieme watersport ervaring in combinatie met een heerlijk culinair genieten op een prachtige plek? Dan zit u hier goed! En vergeet niet uw Dinerbon of dinnercheque mee te nemen, want die kunt u  hier ook inwisselen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10