Restaurant Gandhi

Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi
Adres
Houtplein 2B
2012DG Haarlem
Telefoon
023 5322108
Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi
Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi
Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi

Restaurant Gandhi, een van de eerste Indiase restaurants in Haarlem, is een familiebedrijf dat reeds vanaf 1986 aan het Houtplein in het centrum is gevestigd. Optimale service, smaak en kwaliteit van de gerechten staan hoog in het vaandel binnen ons restaurant.

Het eeuwenoude gebruik van uitgebalanceerde kruiden en specerijen binnen de Indiase keuken is een traditie die wij met veel zorg voortzetten.

Ons aanbod aan schotels en menu’s is heel divers en representeert het grote India in hoofdlijnen van Noord tot Zuid, van Punjab tot Madras.

Er is een ruime keuze aan vlees-, vis-, gegrilde- en vegetarische gerechten waarbij u zelf aangeeft in welke mate u uw gerecht gekruid wilt. Ons vakbekwame personeel helpt u daarbij.

Onze specialiteiten uit onze kwaliteitskeuken staan garant voor een bijzondere culinaire ervaring in het gezellige en warme interieur van ons restaurant!

Laat u zich verrassen door de kruidige, subtiele authentieke smaken van onze gerechten waarmee uw visie op de Indiase keuken verandert.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews