Restaurant Meneertje Pannenkoek

Dinerbon Haarlem Restaurant Meneertje Pannenkoek
Adres
Spaarne 40
2011CJ Haarlem
Telefoon
023 202 2938
Dinerbon Haarlem Restaurant Meneertje Pannenkoek

Op een mooie en tevens historische plek in Haarlem is Restaurant Meneertje Pannenkoek gevestigd. Dit is een modern en toch Oud-Hollands gezellig restaurant waar zowel jong als oud kan genieten van ambachtelijke pannenkoeken. U kunt hier altijd terecht voor een lekkere pannenkoek, maar het is ook geschikt voor speciale gelegenheden, zoals kinderpartijtjes of zakelijke arrangementen. En gelukkig betaalt u achteraf de rekening gewoon met uw Dinerbon.

Bij Meneertje Pannenkoek kunt u ook al ’s middags terecht met uw Dinercheque. Uiteraard kunt u dan al genieten van een van de vele pannenkoeken die er op de kaart staan. Maar er is meer. Zo is het ook mogelijk om een ruim belegde Italiaanse bol te bestellen. Als u liever een bruine of witte ciabatta heeft, dan is dat ook mogelijk. Tussen de pannenkoeken die op de kaart staan, staan ook minder alledaagse pannenkoekvarianten. Zo is er een heerlijke zalmpannenkoek, maar ook een pannenkoek Italiano. Die laatste is belegd met ui, tomaat, kaas en salami. Pannenkoeken kunnen tevens naar keuze worden samengesteld. Bovendien zijn er ook glutenvrije pannenkoeken beschikbaar. Uit eten gaan bij Meneertje Pannenkoek is dus ook een zeer geschikte besteding van de avond, voor het hele gezin. Wanneer de rekening op tafel komt, haalt u uw dinerbon tevoorschijn voor de betaling.

Kortom, voor de kleine en grote liefhebbers van pannenkoeken is dit de Haarlemse plek om te genieten van een heerlijke avond. Vergeet uw dinercheque niet, wanneer u bij Restaurant Meneertje Pannenkoek gaat dineren. Wij wensen u alvast een heel fijne avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10