Restaurant Merdane

Dinerbon Haarlem Restaurant Merdane
Adres
Rijksstraatweg
2025DR Haarlem
Telefoon
023 5377280
Dinerbon Haarlem Restaurant Merdane
Dinerbon Haarlem Restaurant Merdane

In Haarlem- Noord, vindt u dit gezellige restaurant. De deur staat er altijd open voor iedereen en de inrichting is eigentijds en gezellig.

 

De keuken van dit restaurant is vooral georiënteerd op de mediterrane keuken. Alle gerechten worden met verse producten bereid. U moet denken aan heerlijke verse vis en vleesgerechten, alle voorzien van de heerlijkste wijn combinaties. U kunt bijvoorbeeld een Tournedos Steak bestellen, op houtskool gegrilde ossenhaas met rode wijnsaus. Of een zogenaamde pirzola, bestaande uit op houtskool gegrilde lamskoteletten. Ook de Bifteki is een populair gerecht. Het  bestaat uit op houtskool gegrild gehakt, gevuld met kaas en geserveerd met tzatziki. Heeft u meer zin in een echte mediterrane ovenschotel? Bestal dan bijvoorbeeld de Merdan Sote Et: een ovenschotel met stukjes lamsvlees, groenten en tomatensaus bedekt met deeg. Loop het water u in de mond bij het horen van al deze heerlijke klassieke mediterrane gerechten? Dan moet u zeker eens langskomen bij Restaurant Merdane in Haarlem!

 

In de warmere maanden kunt u ook terecht op het gezellige terras van Restaurant Merdane, voor een heerlijk drankje in de zon, met uw vrienden of familie. Wist u bovendien dat Restaurant Merdane zich op slechts 10 minuten bevindt vanaf Amsterdam Westpoort en Haarlem Station? Nu heeft u dus helemaal geen excuus meer! Neemt u dus vooral uw Dinerbon of dinnercheque mee en reis eens af naar Haarlem- Noord!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10