Restaurant Parck

Dinerbon Haarlem Restaurant Parck
Adres
Frederikparck 2
2012 DA Haarlem
Telefoon
023 - 5420911
Dinerbon Haarlem Restaurant Parck
Dinerbon Haarlem Restaurant Parck
Dinerbon Haarlem Restaurant Parck

In een prachtige oude villa aan het Frederikspark in Haarlem vindt u Parck, waar u 7 dagen per week, van 11.00 uur 's ochtends tot 's avonds laat, terecht kunt voor koffie, lunch, borrel en diner. Met een korte wandeling bent u in het centrum van Haarlem, het theater en diverse uitgaansgelegenheden. Uw dinerbon kunt u bij Parck besteden.

Ons grote restaurant is verdeeld in verschillende stijlvolle ruimtes: zo bent u zowel voor een intiem diner-voor-twee alsook met voor uw bedrijfsborrel of familiefeest met een groter gezelschap bij Parck aan het juiste adres. Parck is warm, gezellig, een tikkeltje trendy met als blikvangers de grote bar en het moderne haardvuur. Ook de menukaart is een mix van klassiek en modern met kwalitatief hoogwaardige gerechten en altijd de vaste prijs van € 24,95 voor een 3-gangen menu: uniek in heel Haarlem! U kunt kiezen uit 6 voor-,  8 hoofd- en 4 nagerechten. Uiteraard kunt u ook à la carte bij ons eten. Een ruime keuze aan smakelijke gerechten!

In de zomer heten wij u van harte welkom op het rondom de villa gelegen terras in de stijlvolle tuin. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark en aangezien Parck al vanaf 11.00 uur geopend is kunt u de dag hier prettig beginnen met een heerlijk kopje koffie.

Voor de kleine gasten is er een gezellige speelhoek met spelletjes, kleurplaten en een minibioscoop. Rondom de tuin staat een hek zodat het u gemakkelijk uw kinderen in de gaten kunt te houden. Ook de speciale menukaart laat niets te wensen over. Kom langs met uw dinercheque en laat u verrassen!

Graag tot ziens bij Parck!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10