Restaurant Petossi

Dinerbon Haarlem Restaurant Petossi
Adres
Lange Veerstraat 15
2011DA Haarlem
Telefoon
023 5328694
Dinerbon Haarlem Restaurant Petossi
Dinerbon Haarlem Restaurant Petossi
Dinerbon Haarlem Restaurant Petossi

Houd je van de Nederlandse keuken of vind je de multiculturele keuken ook niet te versmaden? Neem dan je Dinerbon mee naar Restauarant Petossi in Haarlem. Hier kun je genieten van zowel de Hollandse pot als lekkere multiculturele gerechten. Maar ook de multiculturele gerechten worden bereid met producten van Hollandse bodem. Als je het dus over multicultureel hebt! Je geniet hier met je Dinercheque van gerechten van het a al carte menu, en op als je wilt en op vrijdag en zaterdag kies je voor 'Chefs menu', een meergangen diner voor een vaste prijs en een verrassing op je bord.

Chefs Menu

Natuurlijk kun je een keuze maken uit het a al carte menu, maar niet is leuker om je te laten verrassen door de chef. Met het Chefs Menu kan dit. Het enigste wat je aangeeft is of je een 4, 5, 6 of 7-gangenmenu wenst en of je nog speciale dieetwensen hebt. De chef gaat daarna voor je aan de slag om een heerlijke volledig menu voor je in elkaar te zetten. Natuurlijk blijft het een verrassing wat je op je bord krijgt, maar de chef van Restaurant Petossi kun je vertrouwen en je zult zeker genieten en waar krijgen voor je Dinerbon.

A la carte

De menukaart van Restaurant Petossi is klein maar fijn. Het bestaat uit drie voorgerechten en drie hoofdgerechten. Als voorgerecht heb je de keuze uit doperwt en messeklever, asperge en paling of bo ssan, een Koreaans voorgerecht. Ook de keuze uit het hoofdgerecht is gemakkelijk, hierbij kies je voor Noordzee rogvleugel of lamsfilet. Hoewel de kaart klein is, zijn de gerechten perfect bereid en geniet je met je Dinercheque van echte culinaire hoogstandjes. En natuurlijk kun je nadien nog kiezen uit een dessert van Hollandse kazen of Ruby chocolade met huisgemaakt rabarberijs. En rabarbercake.

Dutch Cuisine

Hoewel restaurant Petossi multiculturele gerechten serveert, worden hier enkel Hollandse producten voor gebruikt. Daarom mag restaurant Petossi ook het predicaat 'Dutch cuisine' dragen. Dit is een samenwerkingsverband waarbij de Nederlandse keuken en eetcultuur wordt gepromoot. Dit houdt in dat er enkel gebruik gemaakt wordt van Nederlandse producten en er geen gebruik gemaakt wordt van kunstmatige additieven.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10