Restaurant Zuidam

Dinerbon Haarlem Restaurant Zuidam
Adres
Scheepmakersdijk 2a
2011 AT Haarlem
Telefoon
023 - 8447593

Op een unieke plek in Haarlem, de voormalige werf aan de Scheepmakersdijk, vindt u Restaurant Zuidam. Het restaurant ligt aan de rivier de Spaarne, die door heel Haarlem loopt, naast een authentieke molen. Hier kun je je boot aanleggen en uitstappen voor en heerlijke maaltijd op het terras, of wij serveren gewoon in uw boot als het terras vol zit. Maar niet alleen met de boot, maar ook met de trein, fiets en de auto zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Maandag tot en met zondag zijn wij vanaf 11 uur geopend tot 11 uur ’s avonds. ’s Ochtends kunt u dus al bij ons terecht voor een verlaat ontbijt en ’s avonds borrelt u rustig na. Het mooiste? Wij accepteren graag uw dinerbon!

Op onze lunchkaart vindt u onze heerlijke lunchgerechten zoals de welbekende steak sandwich of warme appeltaart. Ook hebben wij sinds kort een nieuwe dinerkaart met allerlei heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Onze chef heeft zich laten inspireren door het seizoen. Uiteraard worden bij de hoofdgerechten nog steeds onze befaamde verse frieten geserveerd. Op de wijnkaart staan wijnen die de gerechten mooi complimenteren.

Een bezoek aan Zuidam kunt u uitstekend combineren met een andere activiteit in het veelzijdige Haarlem. Vanaf Zuidam loop je zo het centrum in bekend om de fantastische winkelstraat De Kleine Houtstraat. Op de route langs het water kom je het oudste museum van Nederland, het Teylers museum tegen, het prachtige Teylers Hofje en ‘het museum van de gouden eeuw’, het Frans Hals Museum.

Wij nodigen u met uw dinercheque uit om de historie her te bevelen in ons prachtige restaurant. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10