Ricardoz Tapas

Dinerbon Haarlem Ricardoz Tapas
Adres
Generaal Cronjéstraat 154
2021 JN Haarlem
Telefoon
023 2059030
Dinerbon Haarlem Ricardoz Tapas
Dinerbon Haarlem Ricardoz Tapas

Wil jij je ook weer voor even in Spanje wanen? Dat kan bij Ricardoz Tapas in Haarlem. Ervaar hier echte authentieke Spaanse tapas. De vers klaargemaakt tapas, onze overheerlijke cocktails en beste wijnen en bier zorgen voor het ultieme Spaanse vakantiegevoel. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u dus voor even terug zijn in Spanje.

Gezellig tapas eten is de perfecte manier om samen te genieten van de lekkerste hapjes en drankjes van Spaanse bodem. Bij Ricardoz Tapas werkt een echte chef uit Spanje die is overgekomen om in in Haarlem te komen werken. Typische Spaande gerechten en producten zoals chorizo, serrano, patatas bravas, albondigas en nog veel meer zult u dan ook zeker herkennen op de kaart. Met name de huisgemaakte aioli is mateloos populair. Naast de ruime keuze uit authentieke tapas gerechten is de sfeer ontzettend huiselijk. U wordt met Spaanse gastvrijheid ontvangen en zult zich gelijk thuis voelen. Heerlijk tafelen onder het genot van Spaanse muziek en een gezamenlijke sangria.

Met uw dinerbon of dinercheque Spanje ervaren? Dat kan bij ons tapas restaurant. Kies voor ons a la carte menu of onbeperkt tapas eten, voor ieder wat wils. U bent van harte welkom voor lunch en diner van dinsdag tot en met zondag. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10