Sense of Asia

Dinerbon Haarlem Sense of Asia
Adres
Rijksstraatweg 433
2025 DB Haarlem
Telefoon
023 5492507
Dinerbon Haarlem Sense of Asia
Dinerbon Haarlem Sense of Asia
Dinerbon Haarlem Sense of Asia

Woon je in Haarlem of omgeving? Of ben je in deze omgeving op bezoek? Als je zin hebt om lekker Aziatisch te eten, dan ben je ook met je Dinerbon van harte welkom in Sense of Asia. Bij Sense of Asia eet je authentieke gerechten uit Vietnam, Thailand of Kantonees. Je hebt hierbij een keuze uit verschillende soorten menu's, maar je kunt ook a la carte eten. Sense of Asia heeft een gezellige ambiance, waarbij je echt het huiskamergevoel krijgt, maar je toch aan een luxe gedekte tafel zit. Bij mooi weer is het ook mogelijk om lekker op het terras te eten.

De menu's

Wil je niet de gehele menukaart langs gaan die je bij a la carte voor je krijgt? Kies dan voor een menu. Bij het menu is voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en dessert inbegrepen voor een vaste prijs. Gebruik je Dinercheque bijvoorbeeld voor het maandmenu. Het maandmenu wijzigt iedere maand en is geheel compleet met alle gangen, inclusief dessert voor € 34,50 per persoon. Met het maandmenu kun je zeker je buik vol eten. Wil je niet gebonden zijn een één enkel vaststaand menu, ga dan voor het keuzemenu. Nog steeds is dit een overzichtelijke kaart met een compleet menu dat bestaat uit voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, maar je hebt dan de keuze uit verschillende soorten gerechten. Kies je voor een 3-gangenmenu, dan kost het keuzemenu € 27,50 per persoon. Denk je dat je wel wat op kunt? Je kunt je Dinerbon ook gebruiken voor het 5-gangenmenu voor € 36,50 per persoon. Je krijgt dan twee voorgerechten en hoofdgerechten.

A la carte

Wil je lekker uitgebreid Aziatisch eten en volop de keuze hebben per gang wat je wilt eten? Ga dan voor a la carte. Je krijgt dan een zeer uitgebreide kaart vol met heerlijke Aziatische gerechten met gevogelte, vlees of vis. De keuze is dan geheel aan jou. Je kunt zoveel gerechten bestellen als je wilt en je hebt ook een uitgebreide keuze in verschillende soorten bijgerechten, zoals rijst, nasi, mihoen bami. Een bezoekje met je Dinercheque bij Sense of Asia in Haarlem is absoluut de moeite waard.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10