Sugar and Spice Bites

Dinerbon Haarlem Sugar and Spice Bites
Adres
Generaal Cronjestraat 33ZW
2021JB Haarlem
Telefoon
06 45004814
Dinerbon Haarlem Sugar and Spice Bites
Dinerbon Haarlem Sugar and Spice Bites

Met uw dinercheque kunt u nu ook terecht bij restaurant Sugar and Spice Bites! Dit leuk restaurant is gelegen aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem. Jong en oud zijn welkom bij Sugar and Spice Bites. Kom dus gezellig langs met vrienden of collega’s, maar ook met uw kinderen of ouders! De inrichting van het restaurant is heel modern en sierlijk. Er is een prachtige bar aanwezig met moderne verlichting in verschillende kleuren. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer in het restaurant! In restaurant Sugar and Spice Bites werkt ook een top team. Zij staan altijd voor u klaar en helpen u graag wanneer u vragen heeft.

In de keuken worden de heerlijkste gerechten bereid door de beste koks! U kunt onder andere de volgende droomgerechten verwachten van deze top koks: vada pav, pav bhaji, masala pav, mumbai special bhel, sevi puri taartlets en nog véél meer. Met uw dinerbon kunt u optimaal genieten van deze gerechten! U mag ook zeker verwachten dat deze gerechten een hoge kwaliteit hebben. De gerechten worden namelijk dagelijks vers bereid en de gerechten worden met veel zorg bereid. Alleen maar lekker eten dus bij restaurant Sugar and Spice Bites!

Sugar and Spice Bites is op maandag helaas gesloten, maar u kunt met uw dinercheque of dinerbon zeker terecht van dinsdag tot en met woensdag. Het restaurant is op deze dagen dan namelijk geopend van 16:00 uur tot 21:30 uur. Ga zeker snel eens langs en laat u verrassen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10