t Wapen van Kennemerland

Dinerbon Haarlem t Wapen van Kennemerland
Adres
Ramplaan 125
2015GV Haarlem
Telefoon
023 524 05 32
Dinerbon Haarlem t Wapen van Kennemerland
Dinerbon Haarlem t Wapen van Kennemerland

Op de rand van Nationaal Park Kennemerland en Haarlem bevindt zich restaurant ’t Wapen van Kennemerland. Een schitterend restaurant waarvan de oorsprong naar verluid helemaal teruggaat naar de negentiende eeuw, naar een kroeg die als bijnaam ‘De Stinkende Emmer’ had. Het restaurant is prachtig gelegen, elke dag geopend en dus een mooie plek om uw Dinerbon te gebruiken.

In de schitterende natuurlijke omgeving kunt u met uw Dinercheque naar ‘t Wapen van Kennemerland voor een lunch, diner, of u kunt een zaal huren voor een afgesloten feest. U kunt genieten van een heerlijke lunch bij dit restaurant. Zo staan er op de menukaart diverse broodjes, salades, soepen, maar ook pannenkoeken en uitsmijters. Natuurlijk bent u bij ’t Wapen van Kennemerland ook aan het juiste adres voor een uitgebreid diner. Zo heeft u de mogelijkheid om verschillende voorgerechten te bestellen; de een nog lekkerder dan de andere. Als tussengerecht kunt u een soepje of gebakken eendenlever bestellen. Dit wordt dan opgevolgd door een van de heerlijke hoofdgerechten: bijvoorbeeld de Rib Eye, de Zeebaarsfilet of Paddenstoelen ragout. Hierna kunt u ter afsluiting uitgebreid genieten een lekker dessert. Voorbeelden hiervan zijn de chocoladetaart en het kaasplateau. Ook de Panna Cotta is een ware aanrader. Voor de kleine medemens is er ook de mogelijkheid om een kindermenu te bestellen. En dit alles is te betalen met uw dinerbon.

Kortom, twijfel niet langer en ga gezellig met uw dinercheque langs bij het prachtige restaurant dat dit is. Als u zeker wilt zijn van uw zaak, is het aan te raden om te reserveren, maar uiteraard niet verplicht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10