TOOST

Dinerbon Haarlem TOOST
Adres
Spaarne 44
2011CK Haarlem
Telefoon
023 202 2938
Dinerbon Haarlem TOOST

De jongste horeca ondernemer van Haarlem heet Alexander van Dam en is 26 jaar oud. Een van de drie zaken die in het bezit is van deze bevlogen en enthousiaste eigenaar heet Toost Bar & Kitchen. Dit is een kleine maar fijne eetgelegenheid, die plaats biedt aan zo’n 32 personen. Als u de perfecte combinatie wilt van een heerlijk gerecht met bijbehorend glas wijn, dan is dit de perfecte plek voor u om met uw Dinerbon naartoe te gaan!

Mocht u uw in Haarlem uw Dinercheque willen besteden, dan is Toost een hele goede keuze. Toost Bar & Kitchen kent een groot aanbod aan heerlijke gerechten. Grofweg kunt u kiezen voor een burger, een visgerecht,        een vleesgerecht of een vegetarisch gerecht. Hierin heeft u telkens weer keuze uit vier specifieke gerechten. Zo kunt u als visgerecht kiezen uit bijvoorbeeld een zeewolf of een gerookte zalm. Bij de vleesgerechten is de Pulled Beef een ware aanrader. En bij de vegetarische gerechten heeft u de keuze uit onder meer parelgort en quiche. Mocht u hierna nog ruimte over hebben voor een toetje, dan kunt u het laatste saldo van uw dinerbon op maken met het dessert van de dag, samengesteld door de chef. Vraagt u bij het bestellen gerust voor advies over een bijpassende wijn. Vergeet na het dineren ook niet om een ‘perfecte koffie Italian Style’ te bestellen, want betere koffie gaat u niet vinden!

Voor alle Haarlemmers en in het speciaal diegene die in het bezit zijn van een dinercheque, is Toost de perfecte eetgelegenheid om een heerlijk te dineren. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10