Viz Markt

Dinerbon Haarlem Viz Markt
Adres
Van Ostadestraat 16
2023XA Haarlem
Telefoon
023 8447228
Dinerbon Haarlem Viz Markt
Dinerbon Haarlem Viz Markt
Dinerbon Haarlem Viz Markt
Dinerbon Haarlem Viz Markt

VIZ Markt is een visrestaurant en een viswinkel ineen. En het is niet zomaar een restaurant, maar één met een bijzonder concept. Het restaurant bestaat sinds 2018 met het doel om een totaalconcept voor de visliefhebber neer te zetten. VIZ houdt zich bezig met duurzame en verantwoorde visserij. Het menu is niet uitgebreid, iets waar ze bij VIZ trots op zijn. Het gaat ze niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Versheid staat hoog boven aan het prioriteitenlijstje bij VIZ. Dat kan soms wel betekenen dat de vis waar jij net zin in hebt, niet meer te verkrijgen is. Echter biedt je dat de kans om eens iets nieuws uit te proberen. Al nieuwsgierig geworden? En wil je eens wat anders dan een standaard restaurant? Neem dan zeker je Dinercheque mee naar VIZ.

Op de menukaart vind je diverse visgerechten. Zo zijn er de 'VIZ classics' met onder andere oesters, gebakken visburger, pokébowl en natuurlijk de 'VIZ n chips'. De 'VIZ warm' gerechten bestaan onder andere uit: kibbeling, kreeft bitterballen, lekkerbek en VIZ van de dag. Dan is er ook nog 'VIZ gerookt en ingelegd' met keuze uit: haring, Hollandse garnalen en bouquerones (ansjovisjes). Als echte visliefhebber moet je toch spontaan trek krijgen van al dit lekkers? En het leuke is dat je hier ook gewoon met je Dinerbon kan betalen.

VIZ Markt ligt centraal in Haarlem, in de geliefde Kleverparkbuurt. Ze zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van dinsdag tot en met donderdag is VIZ geopend van 10.00 tot 19.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Als je in de winkel verse vis voor thuis wil kopen, maar je weet niet hoe het te bereiden, vraag het gerust aan de medewerkers. Die leggen je het met liefde uit. Ga zeker eens langs bij dit restaurant/winkel en vergeet niet je Dinerbon mee te nemen. En nodig iemand uit om samen te genieten van je Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10