Woodstone Haarlem

Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem
Adres
Hortusplein 2
2019 XV Haarlem
Telefoon
0172 551299
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem

ONZE MISSIE

Wij hebben het tot onze missie gemaakt om de traditionele kijk op pizza radicaal op zijn kop te zetten. Kan het lekkerder? Kan het gezonder, verser en verrassender? Kan een pizza samen gaan met een echte restaurant ervaring, gecombineerd met fantastische wijn en geweldige service? En dat voor een toegankelijke prijs? Als je bij WOODSTONE bent geweest, weet je dat het antwoord JA is.

PROEF HET VERSCHIL

Bij WOODSTONE zijn verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid vanzelfsprekend. Daarbij geloven wij dat er voor iedereen wel een pizza is die bij hem of haar past. Of je op de calorieën wilt letten, glutenvrij eet, ervoor kiest om plantaardig of geen vlees te eten, of gewoon de lekkerste pizza wilt eten, alles kan bij WOODSTONE.

Wij vinden dat pizza voor iedereen is en we blijven vernieuwen zodat we nog beter kunnen inspelen op wat onze gasten precies willen.

Ook onze wijnen zullen je verrassen. Wij serveren iedere avond niet twee maar negen huiswijnen en een gedurfde WOODSTONE Collection. Een stoffige wijn uitleg zal je op ons menu niet vinden maar wel een speelse en toegankelijke blik op de wijnwereld.

Last but not least proef je natuurlijk het verschil in onze service. Tot in de kleinste details doen we er alles aan om er een onvergetelijke ervaring van te maken voor elke gast.

Wij verwelkomen iedereen heel graag met uw Dinercheque of Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10