Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)

Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Adres
Hortusplein 2
2019 XV Haarlem
Telefoon
023-5248659
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Dinerbon Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers

Wil je binnenkort met vrienden of familie uit eten in een gezellig restaurant in Haarlem? Reserveer dan snel een plekje bij restaurant Woodstone. Dit fantastische Italiaanse restaurant is erg populair, dankzij hun heerlijke eten en creatieve menu. Wie bij Woodstone gaat eten kan rekenen op fantastische service, heerlijke wijnen en natuurlijk ook erg lekker eten. Heb je de afgelopen tijd een dinerbon of dinercheque gekregen die je nog moet besteden? Doe dat dan aan een etentje in restaurant Woodstone. Je kunt dagelijks bij het restaurant terecht tussen 12:00 en 23:00 voor lunch, borrel of een uitgebreid of snel diner.

Perfecte pizza’s en heerlijke pasta’s

Echte pizzaliefhebbers zullen erg blij worden van de menukaart van restaurant Woodstone. Natuurlijk kun je een klassieke pizza Margherita of pizza met salami bestellen. Daarnaast vind je op de menukaart echter ook allemaal pizza’s die je waarschijnlijk nog nooit gegeten hebt. De chefs van Woodstone bedenken constant nieuwe pizza’s en maken creatieve combinaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pizza met biefstuk, zoete aardappel en portsaus of een truffelpizza met groene asperges. Eet je vegan, glutenvrij of vegetarisch? Dan kun je de meeste pizza’s gewoon bestellen: er is een speciale glutenvrije bodem en je kunt de meeste pizza’s aanpassen zodat ze voldoen aan je dieetwensen. Vraag het personeel om de mogelijkheden en geniet van een overheerlijke pizza die perfect aansluit bij jouw wensen. Naast pizza kun je bij Woodstone nog meer bestellen: ze maken er namelijk ook heerlijke pastagerechten, antipasti en Italiaanse desserts. Kom je eten bij Woodstone, dan kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je culinair gaat genieten.

Ga op pad in het bruisende Haarlem

Ga je binnenkort eten bij Woodstone? Sla dan een bezoek aan het centrum van Haarlem niet over. Of je nu een dagje gaat winkelen, een museum bezoekt of gewoon rondloopt langs de prachtige oude gebouwen: in Haarlem is genoeg te doen. Het restaurant bevindt zich midden in het centrum, waardoor het de ideale locatie is om bij te komen na een lange dag in de stad. Kom je binnenkort lang bij restaurant Woodstone? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen: deze worden door het restaurant geaccepteerd als betaalmiddel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10