Xixo Vietnamese Restaurant

Dinerbon Haarlem Xixo Vietnamese Restaurant
Adres
Gedempte Oude Gracht 127
2011 GP Haarlem
Telefoon
023 7370729
Dinerbon Haarlem Xixo Vietnamese Restaurant
Dinerbon Haarlem Xixo Vietnamese Restaurant

Proef de Aziatische keuken met je dinercheque bij Xixo Vietnamese Restaurant

Xixo Vietnamese Restaurant leent zich met je dinercheque uitstekend om de Aziatische keuken te gaan ontdekken. Wellicht ben je net terug van een vakantie naar een Aziatisch land en je wilt weer even helemaal wegdromen of je gaat binnenkort op vakantie en je wilt graag een keer de smaken uitproberen. Wat je situatie ook is, bij Xixo Vietnamese Restaurant gaat iedereen de gerechten lekker vinden. De authentieke Zuid-Vietnamese keuken is in een moderne setting terug te zien en het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend. Op welke dag kom jij een keer langs met collega’s, het gezin, vrienden, familie of met je partner?

Het team van Xixo Vietnamese Restaurant maakt in de keuken enkel gebruik van verse ingrediënten

Xixo Vietnamese Restaurant maakt enkel gebruik van verse ingrediënten, en dat proef je direct in het restaurant. Ieder gerecht dat je bestel met je dinerbon is erg smaakvol en doordat er zo weinig mogelijk toevoegingen worden gebruikt, eet je ook nog eens erg gezond. Om je avond helemaal compleet te maken kun je ieder gerecht combineren met mooie Vietnamese dranken of een van de bijpassende wijnen die perfect passen bij de gerechten.

Maak kennis met de vele gerechten op de kaart van Xixo Vietnamese Restaurant

Om je een goed idee te geven over wat de Vietnamese keuken zoal te bieden heeft, is er voor Vietnamese begrippen een uitgebreidere kaart samengesteld. Je hebt met de dinerbon bijvoorbeeld de keuze uit verschillende soepen, maaltijdsalades en verschillende rijstgerechten. In ieder gerecht proef je het echte Vietnam en voor een leuk prijsje kun je lekker uit eten. Ziet het team van Xixo Vietnamese Restaurant jou binnenkort een keer verschijnen in het gezellige Haarlem?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10