Grand Cafe In de Kas

Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Adres
Burgemeester Nielenplein 44
1961 NV Heemskerk
Telefoon
0251 - 230818
Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Dinerbon Heemskerk Grand Cafe In de Kas

Grand Café ‘In De Kas’ is een unieke eetgelegenheid in het centrum van Heemskerk. Zoekt u een leuke plek om na het winkelen even bij te komen met een hapje en drankje? Dan is dit echt een aanrader! Bovendien accepteren ze hier ook uw Dinerbon. Met het zonnige terras en uitzicht op het centrum van Heemskerk is het de ideale plek voor een lunch, diner of gewoon een lekker drankje. Grand Café ‘In De Kas’ biedt leuke arrangementen aan, waarmee u zich keer op keer kunt laten verassen. Wees welkom en neem gerust uw Dinercheque mee.

In de avond kunt u bij Grand Café ‘In De Kas’ aanschuiven voor een heerlijk diner in een ontspannen sfeer. Vindt u het leuk om allemaal verschillende hapjes te proberen? Ga dan voor het ‘Al You Can Eat’ concept. Dan kunt u voor een vaste prijs onbeperkt genieten van een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande gerechten. Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk! De tartaar van gerookte zalm, de gerookte puntpaprikasoep en de pulled pork met zwarte bonensaus en zoete aardappel zijn slechts een greep uit de veelzijdige kaart. Ook de desserts zijn inbegrepen. Wat dacht u van een sticky toffee taart met hazelnoot en caramel en/of een dame blanche? Bij Grand Café ‘In De Kas’ stelt u zelf uw ideale diner samen.

U kunt uw Dinercheque ook omruilen voor de High Wine of High Beer. Dit is de perfecte manier om een gezellige avond met uw partner of vriendengroep te beginnen! De High Wine bestaat bijvoorbeeld uit een feestelijk glas bubbels, drie glazen wijn en verschillende luxe gerechtjes.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10