Hart van India

Dinerbon Heemskerk Hart van India
Adres
Maltezerplein 2
1961 JC Heemskerk
Telefoon
0251 296599
Dinerbon Heemskerk Hart van India
Dinerbon Heemskerk Hart van India
Dinerbon Heemskerk Hart van India
Dinerbon Heemskerk Hart van India

Proef de Indiase keuken en geef je dinercheque uit bij Hart van India

Ben je ooit op vakantie geweest in India of Sri Lanka? In dat geval is de kans vrijwel zeker dat je de Indiase keuken uit hebt geprobeerd en ben je tot over je oren verliefd geraakt op deze creatieve keuken. Deze overheerlijke smaken kun je ook in Nederland herbeleven. Hart van India biedt een gevarieerde kaart aan Indiase keuken die je met je dinercheque een keer uit kunt komen proberen. Van welke Indiase gerechten gaat jouw culinaire hart sneller kloppen?

Wat zijn jouw favoriete gerechten bij Hart van India

De dinerbon leent zich uitstekend om verschillende gerechten uit te proberen bij Hart van India. Je kunt natuurlijk verschillende curry’s bestellen met kip, lams, vis of vegetarische curry’s, maar het restaurant biedt je nog veel meer gerechten. Denk hierbij aan tandoori, soepen, rijstgerechten, brood en chutneys en sauzen. Kun je niet kiezen met je dinerbon of laat je je graag adviseren over wat de lekkerste gerechten zijn? Het gastvrije personeel vertelt je graag alles over ieder gerecht als je aan tafel zit.

Breng een bezoek aan het Maltezerplein 2 in Heemskerk

Hart van India is gevestigd aan het Maltezerplein 2 in Heemskerk. Kom je met een grote groep langs, is er een dieetwens of allergie of wil je simpelweg verzekerd zijn van een tafeltje in het restaurant? In dat geval is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken bij Hart van India. Zo weet je zeker dat je een avond lang onbezorgd kunt genieten. Het restaurant is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 17:00 uur - 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 16:30 uur - 22:00 uur

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10