Restaurant Istanbul

Dinerbon Heemskerk Restaurant Istanbul
Adres
Bachplein 17
1962 CE Heemskerk
Telefoon
0251 248464
Dinerbon Heemskerk Restaurant Istanbul
Dinerbon Heemskerk Restaurant Istanbul
Dinerbon Heemskerk Restaurant Istanbul

Bij dit restaurant vindt u altijd wel een van uw lievelingsgerechten. Of u nu trek heeft in een Italiaanse pizza, een Turkse pizza of een shoarmaschotel, Restaurant Istanbul maakt het allemaal snel voor u klaar. Bij dit gezellige eethuis in Heemskerk kunt u afrekenen met uw Dinerbon. Bekijkt u voordat u iets bestelt eerst rustig de uitgebreide kaart, die voorgerechten, hoofdgerechten, broodjes en desserts bevat. Van een Toetanchamon broodje met kruidenboter tot een Griekse salade en van een Italiaanse pasta tot döner kebab, u bent verzekerd van de lekkerste mediterrane en Turkse smaken. De gerechten zijn allemaal 100% halal.

De warme voorgerechten bestaan uit diverse soepen, waaronder Hollandse klassiekers, maar ook linzensoep en heerlijk klaargemaakte mosselen. Heel fris en smakelijk zijn ook de salades met een Italiaanse of Griekse touch. Of kiest u liever een carpaccio als voorafje? Met uw Dinercheque kunt u hier alle kanten op. De Italiaanse pasta’s gaan van de bekende pasta bolognese tot een romige pasta met garnalensaus. Over verwennen gesproken! Vleesliefhebbers halen hun hart op bij de vleesschotels met döner kebab, shoarma of kip. Op de kaart is echt voor ieder wat wils te vinden, want u kunt ook kiezen uit verschillende soorten hamburgers, gyros, köfte, falafel en spareribs. Voor de grote trek zijn er met uw Dinerbon heerlijke mixschotels te bestellen, zodat u uw favoriete smaken kunt combineren. De keuken bereidt ook kapsalons met diverse vleessoorten. Toch liever een pizza? De Italiaanse pizzakaart vermeldt veel vegetarische pizza’s en daarnaast varianten met vlees of vis. Of ga voor de kruidige Turkse pizza’s.

Heeft u een Dinercheque te besteden, dan is het leuk om met uw gezin of een groepje vrienden van een gezellig avondje te genieten. Bij dit eethuis aan het Bachplein 17 in Heemskerk hebben liefhebbers van vleesgerechten, maar ook visliefhebbers en vegetariërs volop keuze. Neemt u uw kinderen mee, dan kunnen zij bovendien smullen van de kinderschotels met een kleiner formaat. Wat u ook kiest, alle gerechten worden met veel liefde voor de mediterrane keuken bereid. Zo kijkt u na afloop alweer uit naar uw volgende bezoek aan Restaurant Istanbul!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10