Restaurant La Citadel

Dinerbon Heemskerk Restaurant La Citadel
Adres
Gildenplein 28
1967KL Heemskerk
Telefoon
0251 - 259597

Wij willen u hartelijk welkom heten op de website van restaurant La Citadel! Bij dit restaurant kunt u lunchen, dineren of een feest geven tot 80 mensen. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

La Citadel heeft een heerlijk terras dat aan de zonzijde ligt. Dit betekent dat u met mooi weer ook heerlijk buiten kan dineren.Wij kunnen u tijdens een borrel of wijntje ook een heerlijk schaaltje warm en/of koude tapas aanbieden voor maar €4,50. Of bent u meer in voor een wat latere lunch? Het restaurant La Citadel is vanaf 11.30 uur geopend en heeft heerlijke lunchgerechten. U kunt hier alvast reserveren !

De chefkok en zijn keukenbrigade doen hun uiterste best om u een onvergetelijke en bijzonder sfeervolle culinaire avond te bezorgen met verrassende gastronomisch hoogstaande gerechten zoals lamsrack, tournedos en nog meer andere vis -en vleesgerechten. Alles wordt geserveerd met naar keuze friet, gebakken aardappelen en/of een gepofte aardappel met zure room.  Voor vegetariërs hebben we ook een keuze uit diverse vegetarische voorgerechten, pasta met groenten en diverse salades.

Bij restaurant La Citadel kunt u uw maaltijd ook afhalen. Bel even van te voren om uw bestelling door te geven! 

Tegenover het restaurant is een grote parkeergarage met 180 parkeerplaatsen waar u uw auto gratis kunt parkeren. Deze garage gaat 's avonds wel dicht maar geen nood: wij hebben een afstandsbediening ter beschikking om de garagedeuren te openen.

De cadeaukaart: De Diner Cadeau Dinercheque is ook uit te geven bij ons in de zaak.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10