Bij Bomans

Dinerbon Heemstede Bij Bomans
Adres
Binnenweg 1B
2101 JA Heemstede
Telefoon
023 5474520
Dinerbon Heemstede Bij Bomans
Dinerbon Heemstede Bij Bomans
Dinerbon Heemstede Bij Bomans
Dinerbon Heemstede Bij Bomans

Als je een gezellig restaurant in Heemstede zoekt, moet je zeker bij Bij Bomans zijn. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op een oude dorpswal, waardoor je een gezellig stadsgevoel krijgt. Met mooi weer zit je aan het terras, bij het water en uit de wind. Een terras op het zuiden, dus lekker in het zonnetje. Je kan bij dit gezellige en trendy restaurant terecht voor een lunch of diner, maar ook voor een high tea, borrel en een kop koffie. Je Dinerbon wordt hier geaccepteerd.

De menukaart van Bij Bomans biedt voor ieder wat wils. Er is een uitgebreid aanbod aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Neem bijvoorbeeld tonijn sashimi als voorgerecht of ga voor een Franse uiensoep. Kies voor de populaire Surf & Turf als hoofdgerecht. Liever iets zonder vlees? Neem dan de lekkere vega tagliatelle of een maaltijdsalade met geitenkaas. Daarnaast wordt er een seizoensgericht driegangenmenu geserveerd dat wekelijks veranderd. Dit menu bestaat uit een combinatie van gerechten binnen en buiten de kaart om. Voor kinderen wordt friet met een frikandel, kroket of kipnuggets geserveerd. Natuurlijk staan er ook desserts op de kaart. Ben jij meer van de koffie na het dineren, bekijk dan ook zeker eens de speciale desserts koffie's. Sluit de avond af door af te rekenen met je Dinercheque.

Besteed je je Dinerbon liever aan een lunch? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij Bij Bomans. Er zijn rijkelijke clubsandwiches, luxe broodjes, eiergerechten, tosti's, warme gerechten, salades en soepen te bestellen. En in de namiddag is er niets lekkerder dan een borrel met wat hapjes, zoals een kaasplankje of bitterballen. Ook dan is het geen probleem of af te rekenen met je Dinercheque.

Bij Bomans is geopend van dinsdag tot en met zondag. Van dinsdag tot en met zaterdag van 11.30 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Online kan je een tafel reserveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10