Cheval Blanc

Dinerbon Heemstede Cheval Blanc
Adres
Jan van Goyenstraat 29
2102CA Heemstede
Telefoon
023-5293173
Dinerbon Heemstede Cheval Blanc

Restaurant Cheval Blanc is sinds oktober 1996 gevestigd aan de Jan van Goyenstraat in Heemstede. Dit is een winkelstraatje tussen de Heemstede Dreef en de grens met Haarlem-Zuid. U kunt bij ons gemakkelijk parkeren. Ons restaurant is vernoemd naar het beroemde wijnhuis in de Franse bordeaux. Wij werken met een team van professionele en ervaren mensen bij wie gastvrijheid en behulpzaamheid voorop staan. Wij bieden bij elk bezoek service op maat; zowel voor een feestelijk diner als een informeel zakenoverleg of gewoon een gezellige avondje uit. Zelfs met uw Dinerbon kunt u bij ons terecht.

Het keukenpersoneel is jong, ambitieus en goed op elkaar ingespeeld. Zij staan onder leiding van chef-kok Huub van der Velden. Sinds 2007 is hij de trotse eigenaar van een Michelin ster. Huub is een ware kunstenaar met een eigen stijl en hij staat garant voor continue kwaliteit. Hij en zijn team laten zich inspireren door de producten van het seizoen en gebruikt bijvoorbeeld vergeten groenten om creatieve variaties op klassiekers te bereiden. Ook wordt er een combinatie gemaakt tussen klassieke en moderne kooktechnieken. Elk gerecht wordt afgemaakt met een bijpassende garnituur.

Het menu heeft een a la carte gedeelte en het menu Deschamps. U kunt met het menu meerdere gerechten van de a la carte kaart proeven. Het menu begint vanaf drie gangen en kan worden uitgebreid. U zult zo een uitstekende indruk krijgen van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Hierbij schenken wij als u dit wilt een passend wijnarrangement.

Kom met uw Dinercheque genieten bij ons prachtige restaurant

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10