Grut & Groot

Dinerbon Heemstede Grut & Groot
Adres
Raadhuisstraat 62
2101HJ Heemstede
Telefoon
023 7370471
Dinerbon Heemstede Grut & Groot

Het kindvriendelijke restaurant Grut & Groot accepteert nu ook heel graag uw dinercheque. Dit geweldige restaurant is te vinden aan de Raadhuisstraat in Heemstede. U kunt bij Grut & Groot terecht voor een ontbijt, lunch en een high tea. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u hier ook uitstekend dineren. Zoals de naam het al zegt kunt u hier terecht met jong en oud. Er is namelijk een ruime speelhoek aanwezig waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook zijn er regelmatige creatieve activiteiten voor kinderen. Ook kunt u gerust reserveren voor feesten en partijen, maar ook voor kraamborrels. Er is dus veel mogelijk bij Grut & Groot! Het restaurant heeft zowel een terras aan de voorzijde op het gezellige plein als een beschutte binnentuin waar u uitstekend kunt zitten.

Alle gerechten worden bij Grut & Groot met passie en liefde bereid. Dit wordt gedaan met biologisch verantwoorde producten. Dit behoud de smaak en de kwaliteit van het gerecht. Voor zowel kinderen als volwassen is er iets lekkers te eten, want Grut & Groot heeft natuurlijk ook een grutkaart voor de allerkleinste. De gasten die graag koffie drinken bij Grut & Groot eten daarbij ook één van de huisgemaakte taarten, want deze vallen goed in de smaak!

Grut & Groot is van dinsdag tot en met zondag geopend. De openingstijden verschillen per dag, dus kijkt u zeker even op de site! Ga met het gezelschap dat u wilt naar Grut & Groot, maar vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10