Huize van Wely - Heemstede

Dinerbon Heemstede Huize van Wely - Heemstede
Adres
Zandvoortselaan 163
2106 AM Heemstede
Telefoon
023 5442992
Dinerbon Heemstede Huize van Wely - Heemstede
Dinerbon Heemstede Huize van Wely - Heemstede
Dinerbon Heemstede Huize van Wely - Heemstede

Bij het wereldberoemde Huize van Wely in Heemstede kunt u terecht voor de beste gebakjes en chocolade. De creaties van deze patisserie, chocolaterie en glacerie gaan niet voor niets de wereld over. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u hier terecht en deze unieke creaties in huis halen.

Onze producten zijn perfect voor als u thuis gasten ontvangt, wilt trakteren op werk of als u iemand wilt verrassen. Kies bijvoorbeeld voor onze bouchées. Deze zijn  groter dan traditionele bonbons, stuk voor stuk met liefde gemaakt en ware een smaakbeleving van de lekkerste en puurste chocolade. Ook onze chocoladetruffels zijn uitstekende geschikt als geschenk. Onze truffels worden gemaakt met chocolade, ganache en een toegevoegde smaak zoals kaneellikeur. Kortom, unieke creaties met eigen smaakbelevingen die u of uw gasten doen verrassen. Naast ons uitgebreide chocolade assortiment hebben wij ook een ruim aanbod uit de mooiste kleine gebakjes en luxe taarten. Ook voor exclusieve ijstaarten bent u bij ons aan het goede adres.

Bij Huize van Wely in Heemstede zit u goed voor ambachtelijke smaaksensaties voor uzelf of als bijzonder geschenk. Ervaar waarom wij wereldwijd al zo lang de beste in de branche zijn! U kunt hier terecht met uw dinerbon of dinercheque. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10