Pannenkoekenhuis De Konijnenberg

Dinerbon Heemstede Pannenkoekenhuis De Konijnenberg
Adres
Herenweg 33
2105MB Heemstede
Telefoon
023 5848096
Dinerbon Heemstede Pannenkoekenhuis De Konijnenberg
Dinerbon Heemstede Pannenkoekenhuis De Konijnenberg

Tussen Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort en de Keukenhof in Lisse ligt in het plaatsje Heemstede Pannenkoekenhuis De Konijnenberg. De omgeving is prachtig om te wandelen of te fietsen door de bollenstreek. Neem ook je Dinerbon mee, want vooral als je met de kinderen erop uit gaat, is een bezoekje aan Pannenkoekenhuis De Konijnenberg zeker de moeite waard om je honger te stillen. Je Dinercheque kun je hier inzetten voor fantastische ouderwetse pannenkoeken in allerlei smaken. En als je niet van pannenkoeken houdt, dan kies je toch één van de vele andere gerechten van de kaart?

De pannenkoeken van Pannenkoekenhuis De Konijnenberg

De pannenkoeken worden met alle liefde vers gebakken en bestaan uit verse en authentieke ingrediënten. En dit alles volgens een ambachtelijk en traditioneel recept. Hoe oud je ook bent, je waant je weer helemaal terug in de tijd, toen je achter de zelfgemaakte pannenkoeken van je moeder zat. De pannenkoeken worden gemaakt met ambachtelijke ingrediënten, zoals biologisch meel van de molenaar uit de bollenstreek, die het meel nog met de korenmolen maalt. Zo kun je met de Dinerbon ook gezellig en leuk eten dat tevens ook gezond is. Je kunt van alles op je pannenkoek krijgen, zoal ham, spek, kazen, appels, kaneel en rozijnen. Er zijn zelfs pannenkoeken wraps en speciale pannenkoeken gerechten. Laat je daarom verrassen door het aantrekkelijke aanbod aan pannenkoeken van Pannenkoekenhuis De Konijnenberg.

Wil je iets anders?

Geen enkel probleem als je niet zo van pannenkoeken houdt of op dat moment geen zin in pannenkoeken hebt. De kaart biedt ook andere gerechten aan. Zo heb je een keuze uit verschillende voorafjes van carpaccio en salades en heerlijke hoofdgerechten met onder andere saté van de haas en ossenhaaspuntjes of een hamburger. Ook kun je er lunchen met broodjes of een tosti.

Kinderfeestje

Pannenkoekenhuis De Konijnenberg is een uitstekende locatie om er een kinderfeestje te vieren. Voor een lage vaste prijs kun je hier je Dinercheque inleveren en krijgen de kinderen een compleet menu met pannenkoek, ranja en ijs. Ook een kindermenu met frites, snack, ranja en ijs is mogelijk. Ook biedt het pannenkoekhuis twee leuke speurtochten aan om de kinderen een leuke en drukke middag bezig te houden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10