Restaurant De Vleeschhouwerij

Dinerbon Heemstede Restaurant De Vleeschhouwerij
Adres
Raadhuisstraat 28
2101HG Heemstede
Telefoon
0235769549
Dinerbon Heemstede Restaurant De Vleeschhouwerij

Aan de Raadhuisstraat in Heemstede staat Restaurant De Vleeschhouwerij. Het restaurant komt voor uit een slagerij (Ton de Wit). Het is altijd al de droom van de eigenaren van de slagerij geweest om een restaurant te beginnen. Na 25 jaar is deze droom dan ook werkelijkheid geworden. Zij hebben hun restaurant De Vleesschhouwerij geopend in een oud, uit 1910 stammend slagerspand. Het restaurant ziet er van binnen prachtig uit. Er is gewerkt met een modern interieur en donkere en lichte kleuren. Zo is er een warme sfeervolle ruimte gecreëerd en een frisse moderne ruimte. Op de tafels staan bloemen en aan de muren hangen sfeervolle lampen. Het restaurant ziet er verzorgd uit. U zult hier in een ontspannen sfeer terechtkomen. Vanaf nu kunt u ook uw dinercheque hier besteden. Ga dus gerust eens langs en neem uw vrienden of familie mee.

Iedere dag wordt er met verse producten gewerkt in het restaurant. Dit wordt gedaan om ze de smaak en de kwaliteit van het gerecht te behouden. Naast het bereiden met verse producten geven de koks ook veel liefde en tijd aan de gerechten. Door deze combinatie ontstaan er topgerechten! Voor uw dinerbon kunt u heel veel lekkers verwachten. Op de menukaart staan huisgemaakte soepen, maaltijd salades, bites, voorgerechten, hoofdgerechten, spiezen, burgers, vegetarische gerechten, visgerechten, nagerechten en special coffee’s.

Van woensdag t/m zaterdag is De Vleeschhouwerij geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur en op zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10