Restaurant Popsuiker

Dinerbon Heemstede Restaurant Popsuiker
Adres
Raadhuisstraat 9
2101 HC Heemstede
Telefoon
06 12129034
Dinerbon Heemstede Restaurant Popsuiker

Haal het kind in u naar boven bij Restaurant Popsuiker! U vindt dit gezellige restaurant in het centrum van Heemstede. Het is een zeer geschikte eetgelegenheid voor zowel een diner met z’n tweetjes als een uitje met de hele familie. Jong en oud voelt zich hier thuis! Bovendien wordt ook uw Dinerbon geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Alleen dit is al een goede reden om eens een bezoekje te brengen aan Restaurant Popsuiker. Het vriendelijke bedieningsteam staat voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

De menukaart van Restaurant Popsuiker biedt voor ieder wat wils. Geniet in ruil voor uw Dinercheque van een gezellige en vooral smakelijke avond. Ze staan vooral bekend om hun ambachtelijke poffertjes die u met allerlei verschillende soorten toppings kunt bestellen. Wat dacht u van room, chocoladesaus, jam, aardbeien of banaan? Combineren mag en wordt aangemoedigd! Voor de grote trek is het zelfs mogelijk om onbeperkt poffertjes te eten. U kunt uw Dinerbon ook besteden aan een pannenkoek. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u misschien zin in een ouderwetse pannenkoek met appel, rozijnen, kaas, spek of een moderne variant met saté of met mozzarella en tomaat? Overigens kunt u ook frietjes of een vis- of vleesspecialiteit bestellen in ruil voor uw Dinercheque.

Voor een diner met allemaal verschillende mensen moet u naar Restaurant Popsuiker! Door de veelzijdige menukaart en de vele verschillende belegcombinaties kan iedereen wel een geschikt gerecht vinden. Bovendien is het zelfs mogelijk om glutenvrije poffertjes en pannenkoeken te bestellen. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een heerlijk diner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10